• Acer Palmatum Skeeters Broom
  • Acer Palmatum Skeeters Broom
  • Acer Palmatum Skeeters Broom

Acer Palmatum Skeeters Broom

Acer Palmatum Skeeters Broom
Artikelnummer:
12388
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€22,43
Incl. btw

Acer Palmatum Skeeters Broom

Naam plant: Acer Palmatum Skeeters Broom
Hoogte bij aflevering: Zie keuzemenu  
Potmaat: Zie keuzemenu
Bloeiperiode: maart tot september
Plantlocatie: Half zon
Type grond: Bosgrond / Turfachtig
Winterhard: -20 graden
Snoeien: Liever niet
Voorraad: 100+
Beschrijving:

Een kleine, roodbladige Japanse esdoorn. In het voorjaar helderrood. Al gauw verkleurend naar donkerrood. In de zomer groenachtig met een helderrode herfstkleur. Is eigenlijk "Atropurpureum" in het klein.Hij is goed winterhard en kan zowel in de tuin als in wat grotere patiobakken geplant worden. De hoogte zal ongeveer 1,5 meter zijn als hij 10 jaar oud is.

Standplaats Acer Skeeters Broom

Deze plant staat het liefst in half zon/half schaduw. Indien u hem in de volle zon zet zorg er dan voor dat de plant altijd voldoende water krijgt.

Snoeien Acer Skeeters Broom

De Acer wordt liever niet gesnoeid. Indien u toch wilde takken wilt verwijderen kunt u dat het beste doen in het vroege voorjaar.

Grondsoort

De Acer staat het liefst in humusrijke/turfgrond opgemengd met bladaarde. De Rhodondendrongrond is uiterst geschikt voor deze plant. Zorg dat de grond het water goed laat weglopen zodat de wortels niet te lang in het water staan.

Winterhardheid

De Acer is goed winterhard en kan goed tegen wind.

Bemesting Acer Skeeters Broom

Het bemesten van deze plant kunt u het beste doen in het voorjaar en najaar. De Japanse esdoorn is geen moeilijke plant. U kunt prima uit de voeten met koemest of organische mest.

Verplanten

Als u deze acer wilt verplanten kunt u het beste wachten tot oktober. Zorg dat u in september de plant rondsteekt. Als het blad van deze boom begint te vallen kunt u overgaan tot verplanting.

Kuipplant/pot/volle grond

De Acer Skeeters Broom kan zowel in een kuip als in de volle grond. Indien u de plant in een pot zet zorg dan voor voldoende ruimte zodat de wortels voldoende ruimte krijgen.

Acer palmatum Skeeters Broom is onmisbaar in de Japanse tuin.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »