• Actinidia arguta ‘ Bayern-Kiwi ’

Actinidia arguta ‘ Bayern-Kiwi ’

Actinidia arguta ‘ Bayern-Kiwi’, vrouwelijke kiwibes, winterhard.
Artikelnummer:
11252
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€11,44
Incl. btw

Naam plant: Actinidia arguta ‘ Bayern-Kiwi’
Hoogte bij aflevering:
4-stok 65 cm
Potmaat: VK C1,8
Bloeiperiode:
Plantlocatie: Zon
Type grond: Volle grond/ Tuingrond/ Vocht doorlatend 
Winterhard: -20 graden
Snoeien:
Voorraad:

100+

Beschrijving:

De Actinidia arguta 'Bayern', in het nederlands kiwibes of Bayern kiwi genaamd, is een bladverliezende compact opgaande klimplant met ovale donkergroene bladeren aan rode bladsteeltjes. Deze kiwibes bloeit in mei en juni met aangenaam zoetgeurende roomwitte bloempjes, uit de vrouwelijke bloemen zullen later , indien er ook een mannelijke plant in de buurt aanwezig is, onbehaarde groenrode vruchtjes ontstaan.

Deze mini-kiwitjes van 3-4cm zijn eetbaar en hebben een zoete aromatische smaak. De vrucht is groen-rood, glad en zoet van smaak. Actinidia arguta 'Bayern' houdt van een standplaats in volle zon en een vruchtbare, goed doorlaatbare grond, de plant is zeer winterhard, redelijk droogtetolerant, verdraagt goed luchtvervuiling en is ook goed ziekteresistent en ongedierte vrij.  deze kiwiplat is goed winterhard en heeft een goede opbrengst. De pluktijd is in oktober. Bestuiven met Weikkii man.

Deze plant is vrouwelijk en wordt bestuift door de weikii kiwi.

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:    
• De omvang  van de plant    
• De groeistructuur    
• De gezondheid van de plant    
• De kweekcondities        

"Wij overtreffen verwachtingen"


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »