• Biologische Aanplantgrond 40L

Biologische Aanplantgrond 40L

Biologische Aanplantgrond,potgrond. Beukengrond. Beukenhaaggrond.
Artikelnummer:
11234
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€6,89
Incl. btw

Culvita Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. 

Waarvoor is deze geschikt:
Bij vrijwel alle vaste planten, beukenhagen (bevat mycorrhiza/wortelstimulator), heesters, bomen en coniferen. Culvita Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting. Het is speciaal samengesteld om planten snel in hun nieuwe omgeving te laten aanslaan. Culvita Aanplantgrond kan bij vrijwel alle vaste planten, heesters, bomen, perkplanten en coniferen worden toegepast. Maar niet bij zuurminnende planten, gebruik dan Culvita Rhododendrongrond.

Waarvoor niet geschikt:
Zuurminnende planten zoals Rhozodendron, Azalea, Heide, Magnolia en andere zuurminnende planten.

Gebruiksaanwijzing
- Volg altijd de aanwijzingen zoals deze zijn weergegeven op het etiket van de plant.
- Graaf een ruim plantgat.
- Vul het gat op met de Aanplantgrond zodat er voldoende ruimte over blijft voor de kluit. Plaats de plant in het gat. Vul aan met Aanplantgrond. Druk de grond aan zodat de plant stevig blijft staan.
- Giet, indien gewenst, aan met water.

Hoewel Culvita Aanplantgrond een meststof bevat, zal een bemesting na verloop van tijd noodzakelijk zijn. Dit naar behoefte van de plant.

Verpakking: 40 liter
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »