• Clematis armandii 'Snowdrift'
  • Clematis armandii 'Snowdrift'
  • Clematis armandii 'Snowdrift'

Clematis armandii 'Snowdrift'

Clematis armandii 'Snowdrift'
Artikelnummer:
10687
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€9,95
Incl. btw

Hoogte bij aflevering:
60-80cm       
Potmaat: C2
Bloeiperiode: late voorjaar/begin zomer
Plantlocatie: Zon
Type grond: Humusrijke bodem
Winterhard: -20 graden
Snoeien: Najaar
Voorraad:

100+

Beschrijving:

Clematis Armandii of Bosrank is eengroenblijvende clematissoort. Het is een klimplant, die zich hecht met kronkelende bladstengels en goed tegen een schutting, muur of pergola kan groeien, maar  wel klimdraad of een klimrek nodig heeft.

De planten worden gekenmerkt door haar vier tot acht bloeiende kelkbladeren, de ontbrekende kroonbladen De middelmatig tot sterk groeiende klimstruiken bereiken een hoogte van twee tot zes meter. 

Clematis is een geslacht van overwegend klimplanten uit de ranonkelfamilie (Ranunculaceae). Sommige soorten zijn kruidachtige planten. Ze komen op beide halfronden voor in de gematigde zones, en in de tropen in gebergten. De soorten uit gematigde streken zijn bladverliezend, maar die uit warmere streken groenblijvend. De meeste soorten zijn in het Nederlands alleen als Clematis bekend. In de Benelux komen de bosrank (Clematis vitalba) en deItaliaanse clematis (Clematis viticella) voor, terwijl er drie soorten van nature voorkomen in Noord-Amerika.

 

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:     
• De omvang  van de plant     
• De groeistructuur     
• De gezondheid van de plant     
• De kweekcondities         

"Wij overtreffen verwachtingen"

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »