• Bosrank tex. 'Gravetye Beauty'

Bosrank tex. 'Gravetye Beauty'

Clematis C2 80cm
Artikelnummer:
13286
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:

€8,95 €7,99

Incl. btw

Naam plant:  Bosrank
Hoogte bij aflevering:  70-80 cm driestoks gebonden/ 3 op een meter
Potmaat:  2 liter
Bloeiperiode:  April-Juli
Plantlocatie:  Volle grond of kuip
Type grond:  Tuingrond / Humus
Winterhard:  -20 graden
Snoeien:  Voorjaar
Voorraad:  250+
Beschrijving: Geen enkele klimplant bloeit zo intensief als Bosrank. En er zijn zoveel variëteiten dat er voor iedereen wel een kleurtje bij is. In het voorjaar staat het tuincentrum terecht afgeladen vol met deze schitterende klimplanten. Vooral de grootbloemige trekken meer aandacht dan de wat minder bekende andere soorten van Bosrank.Deze klimplant groeit op een humeuze grond en het liefst in de zon tegen een warme muur of schutting. Om Bosrank te laten klimmen zijn gespannen draden of een klimplantenrek aan de muur nodig. Wie Bosrank zonder gekunsteld klimtuig de hoogte in wil krijgen, moet hem eens in een boom, die in de volle zon staat, laten klimmen.

Snoeien Bosrank hoeft bijna niet te worden gesnoeid. In hoofdzaak wordt de plant geleid en als er een wirwar van stengels is ontstaan, wat uitgedund. Maar voordat de schaar erin gezet wordt, moet je wel weten wanneer je Bosrank bloeit. De snoeiperiode is namelijk afhankelijk van de bloeitijd.
Wij   verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker   uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:
    • De omvang  van de plant
    • De groeistructuur
    • De gezondheid van de plant
    • De kweekcondities
   
    "Wij overtreffen verwachtingen"
   


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »