• Camellia Jap Rubens

Camellia Jap Rubens

Camellia Jap Rubens,camelia, heester, winterhard.
Artikelnummer:
12167
Levertijd:
Binnen 8 werkdagen
Reviews:
  • Camellia Jap Rubens
€21,84
Incl. btw


De Camellia Japonica Rubens is een sierlijke en bossige struik die niet zal misstaan bij jou in de tuin. Een relatief kleine struik, die na ongeveer 10 jaar een hoogte van ongeveer 1,25 meter kan bereiken. Je kunt de ‘Rubens’ ook goed in een mooie pot planten en op het terras plaatsen.

Het hele jaar rond kun je genieten van deze 'Rubens'. De glanzend groene bladeren zullen ook in de winter aan de takken blijven hangen. Terwijl de meeste planten hun bladeren hebben verloren, kun je blijven genieten van de ‘Les Jury’. Al vroeg in het jaar verschijnen grote, roosachtige, rode bloemen aan de struik. Van februari tot april zal de struik je tuin een schilderachtig uiterlijk geven. Helaas is de struik matig winterhard.

De Camellia Japonica Rubens is gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft de struik niet te snoeien. Als je toch wilt snoeien, dan doe je dit na de bloei. Geef de struik enkel een lichte snoei, want een te zware snoei kan schade aan de struik veroorzaken. De grond waarop de ‘les jury’ groeit dient voldoende voedselrijk te zijn en licht zuur. Je kunt eventueel tuinturf aan de grond toevoegen. In de zomer is er kans op uitdroging, dus geef de struik voldoende water. Plant de ‘Les Jury’ op een zonnige tot half schaduwrijke plek in je tuin. In verband met vorstschade kun je de struik het beste op een beschutte plek in je tuin planten. Ter bescherming tegen vorst kun je ook een laag boomschors of bladeren op de bodem rondom de struik leggen. Als je de struik in een pot hebt geplant, dan is het verstandig deze met vorst binnen te zetten om zo de winter te overleven.

Wij verkopen de ‘Les Jury’ met een planthoogte van 60-80 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »