• Clematis Montana 'Marjorie' Bosrank

Clematis Montana 'Marjorie' Bosrank

Clematis Montana 'Marjorie' Bosrank, Bosdruif, klimplant, winterhard.
Artikelnummer:
11257
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€6,89
Incl. btw

Naam plant: Clematis Montana 'Marjorie' Bosrank
Hoogte bij aflevering:
60-80cm       
Potmaat: C2
Bloeiperiode: Voorjaar
Plantlocatie: Zon
Type grond: Humusrijke bodem
Winterhard: -20 graden
Snoeien: Najaar
Voorraad:

100+

Beschrijving:

Deze rijkbloeiende bladverliezende klimmer bloeit in maart/april met kleine oranje bloemen. U kunt deze plant gebruiken voor het begroeien van een pergola, muur of schutting. U kunt deze ook in een pot of bak op het balkon zetten. Als u een clematis wilt inplanten, zorg er dan voor dat u hem wat dieper (met een paar knoppen) in de grond zet. Dit doen we omdat de clematis gevoelig is voor de verwelkingsziekte. Door de plant goed te bemesten en voldoende water te geven kunt u de kans op de ziekte verminderen. Deze kleinbloemigen soorten zijn minder gevoelig voor deze ziekte dan de grootbloemigen.De clematis heeft rankorgaantjes of bladsteeltjes waarmee hij zich vast kan hechten. 

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:    
• De omvang  van de plant    
• De groeistructuur    
• De gezondheid van de plant    
• De kweekcondities        

"Wij overtreffen verwachtingen"


Sandra Geplaatst op 19 Mei 2021 at 18:36

De foto op deze pagina doet deze clematis geen eer aan. Als ze bloeit heeft ze talloze bloemetjes net als de andere montana's. De kleur is speciaal, niet zo opvallend, licht terracotta/beige. De bloem is klein en dubbel. Plaats deze montana in het zicht. Niet snoeien.

4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »