• Hosta 'Wide Brim'

Hosta 'Wide Brim'

Hosta 'Wide Brim' , hartlelie, vaste plant.
Artikelnummer:
10959
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€3,44
Incl. btw

Naam plant: Hosta 'Wide Brim'
Hoogte bij aflevering:  
Potmaat: P11
Bloeiperiode:  
Plantlocatie: Zon/half schaduw
Type grond: Voedselrijke en vochtige bodem
Winterhard: -20 graden
Snoeien:  
Voorraad:

100+

Beschrijving:

De Hosta 'Wide Brim' wordt door specialisten tot de groep van grote, meest waardevolle, Hosta's gerekend. Het dikke gerimpelde blad van Hosta 'Wide Brim' heeft een lichte komvorm en heeft aan de bovenzijde een zwakke glans. Het blad van Hosta 'Wide Brim' is groen van kleur met een onregelmatige witte rand. Overlappende delen wit en groen zorgen voor grijsgroene vlakken die het blad vanHosta 'Wide Brim' extra aantrekkelijk maken.


De trechtervormige lavendelkleurige bloemen van de Hosta 'Wide Brim' verschijnen in de periode juli-augustus en staan aan rechte kale stengels. De pollen van Hosta 'Wide Brim' kunnen ongeveer een diameter krijgen van een meter! Deze hartlelie is, naast gebruik in een halfschaduw border, ook geschikt om te worden toegepast in potten en kuippen. De Hosta 'Wide Brim' heeft geen speciale zorg nodig.

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:    
• De omvang  van de plant    
• De groeistructuur    
• De gezondheid van de plant    
• De kweekcondities        

"Wij overtreffen verwachtingen"

 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »