• Innogreen Biohaag 7-3-8 + 2MgO

Innogreen Biohaag 7-3-8 + 2MgO

Samengestelde organische meststof NPK 5-8-5 + 2 MgO met Mycorrhizae BioHaag bevat een speciale mix van Mycorrhizae die geschikt zijn om een symbiose aan te gaan met beuken, diverse bomen en heesters. Door het gebruik van diverse soorten Mycorrhizae i
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€57,44
Incl. btw

Samengestelde organische meststof NPK 5-8-5 + 2 MgO met Mycorrhizae 

Inhoud: 25kg


BioHaag bevat een speciale mix van Mycorrhizae die geschikt zijn om een symbiose aan te gaan met beuken, diverse bomen en heesters. Door het gebruik van diverse soorten Mycorrhizae is de kans op succes erg groot. De mix kan door de grond in het plantgat of door bomenzand gemengd worden. Bij bestaande hagen langs de haag strooien en licht inwerken. Van belang bij toepassing is om contact met de wortels te maken en de omstandigheden voor de sporen te optimaliseren, zodat deze goed kunnen kiemen. Om die reden gebruiken we diverse draagstoffen, zoals suikers. Daarbij bevat het natuurlijke fosfaten die de beworteling stimuleren.

 

De uitgangssituatie van de bodem bepaalt in belangrijke mate de dosering. De juiste pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof, het vochtvasthoudend vermogen van de bodem enz. Zodra de haag aangeslagen is kan BioBasisgebruikt worden als basisbemesting.

 

BioHaag©:

  • zorgt voor enting van micro-organismen
  • is special voor beuken en andere hagen
  • zorgt voor gezondere vitale planten
  • heeft een optimale beworteling
  • geeft verbetering van de lucht/water huishouding
  • minder inboeten
  • geeft betere uitstoeling van planten
  • zorgt voor verbetering van opname van meststoffen

 

Samenstelling:
5% stikstof totaal (N) waarvan: 3% organische stikstof afkomstig van verenmeel, beendermeel. 2% ureumstikstof, 8% fosforzuuranhydride (P2O5) en neutraal ammoniumcitraat, 5% kaliumoxyde (K2O), 2% magnesiumoxyde (MgO) oplosbaar in mineraal zuur en water, 48% organische stof afkomstig van meel van koeken van oliehoudende zaden. Bentoniet, vinasse, Pisolithus tinctorius, Rhizopogon species, Sleroderma species, Laccaria species, Glomus species en algen.

 

Dosering algemeen advies:
8 – 10 kg per 100 m² per strooibeurt of
6 kg per m³ of 2 kg per 10 strekkende meter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »