• Klimhortensia
  • Klimhortensia
  • Klimhortensia

Klimhortensia

KlimHortensia kopen doet u bij Boskoops.nl De klimhortensia wordt geselecteerd op het aantal ranken en de kwaliteit van de opgaande takken. Hierdoor krijgt u altijd een mooi exemplaar.
Artikelnummer:
10522
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€4,54
Incl. btw

Naam plant:

 Hydrangea Anomala Petiolaris / Klimhortensia

Hoogte bij aflevering:  Zie keuzemenu
Potmaat:  C2/C5/C7,5
Bloeiperiode:  April-juli
Plantlocatie:  Kuip of Volle Grond / Half zon
Type grond:  Humusrijk / Bosgrond
Winterhard:  -15 graden
Snoeien:  Voorjaar
Voorraad:  100+
Beschrijving:

Hydrangea anomala petiolaris heeft grote witte platte bloemschermen.
Hydrangea anomala petiolaris bloeit in juni en juli.
Hij hecht zichzelf aan muren, gevels en schuttingen. Hydrangea anomala petiolaris is zeer winterhard. Hij kan het beste gesnoeid worden rond maart of april.

De Hydrangea Petiolaris kan ongeveer 250-300cm worden indien hij niet gesnoeid wordt. Echter kunt u hem op elke gewenste hoogte door jaarlijks te snoeien. De plant staat het liefst in half zon en half schaduw. Mocht u hem in de volle zon zetten zorg dat voor voldoende vocht.

De plant staat het liefst in potgrond en staat liever een beetje te nat dan te droog. Door het vele blad kan hij veel vocht gebruiken.

U kunt de klimhortensia het beste bemesten in het voorjaar door gebruikt te maken van koemestkorrels. Zorg voor een handvol bij iedere plant.

De hydrangea petiolaris kunt u het beste niet verplanten. Als u van plan bent om deze plant een nieuwe plek te geven kunt u dat het beste in het late najaar doen.

Mocht de de Hydrangea Petiolaris in pot willen houden zorg er dan voor dat hij voldoende water krijgt. Door zijn eigenschappen verbruikt hij veel vocht en staat de plant snel droog.

De klimhortensia staat schitterend tegen muren.


   
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »