• Lythrum Robert

Lythrum Robert

Lythrum Robert,grote kattenstaart, salicaria, borderplant.
Artikelnummer:
10741
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€5,69
Incl. btw

Naam plant: Lythrum Robert
Hoogte bij aflevering: 50 cm
Potmaat: C2
Bloeiperiode:  
Plantlocatie: Volle grond / zon/ half schaduw
Type grond: Bosgrond / turfgrond / potgrond (vochtige grond)
Winterhard: -20 graden
Snoeien: Voorjaar
Voorraad:

100+

Beschrijving:

De kattenstaart Lythrum salicaria Robert bloeit karmijnrood en is de laagste van zijn soort. De Kattenstaart is een gemakkelijk groeiende plant, die ook goed tegen de schaduw kan. De plant heeft kleine stervormige roze of rode bloemetjes die dicht in lange aarvormige trossen staan. De felgekleurde bladeren zijn aan het eind van de zomer een opvallende verschijning in uw border, aan de rand van de vijver, in graslanden en duinvalleien. Houd er rekening mee dat de oudere planten onderaan gaan verhouten.


De kattenstaart gedijt het beste in een zonnige tot lichtbeschaduwde standplaats. De stengels kun je aan het einde van de winter of in het begin van het voorjaar afknippen. Deze plant groeit het beste in zeer vochthoudende grond. In een niet te droge of normale tuingrond is de groei ook goed.De wilde soort zaait zich sterk uit. Kijk dus uit dat de plant niet gaat woekeren.

Minimale afname is 2 planten of een combinatie met een andere plant.

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:    
• De omvang  van de plant    
• De groeistructuur    
• De gezondheid van de plant    
• De kweekcondities        

"Wij overtreffen verwachtingen"
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »