• Organische Rozenmeststof

Organische Rozenmeststof

Rozenmest, meststof.
Artikelnummer:
11223
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€9,14
Incl. btw

Waarvoor is deze geschikt: 
Voor de bemesting van Rozen. Rozenmest bevat alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde groei en een rijke bloei. Goede variëteiten, welke met Rozenmest worden bemest, bloeien van mei tot oktober met een overvloed aan bloemen en prachtig gezond blad. 

Toepassing:
Nieuwe aanplant: 20-30 gram Rozenmest mengen door de grond die uit het plantgat is gekomen. Deze grond daarna in het plantgat terugbrengen. 
Bestaande beplanting: In het voorjaar na het snoeien ca. 40 gram Rozenmest om elke rozenstruik heen strooien of 80 gram per m² uitstrooien en licht in de grond inwerken. 
Grote klimrozen moeten naar verhouding meer Rozenmest krijgen. De mestkorrels uitstrooien over een oppervlakte van 1 m². De voorjaarsgift wordt gedurende het groeiseizoen twee maal herhaald; 20 gram per struik.

In deze biologische meststof zit een hoog kaliumgehalte voor meer knop/bloemvorming en daardoor een intense bloemkleur. De meststof is bovendien rijk aan fosfaat.

Fosfaat zorgt voor een stevig wortelgestel en daardoor een uitbundige bloei. Toevoeging van magnesium zorgt voor een frisgroene bladkleur. Geschikt voor alle soorten rozen en sierplanten.


verpakking: 1,5 kilogram
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »