• Moestuin Grond 40L

Moestuin Grond 40L

Moestuin Grond 40L , potgrond.
Artikelnummer:
14384
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€6,99
Incl. btw

Culvita Bio-Moestuingrond biedt een gezonde en veilige basis voor uw groente- en fruitgewassen.

Toepassing
Culvita Bio-Moestuingrond is ontwikkeld als groeimedium in de groente- of moestuin en voor het vullen van potten en bakken. Het kan ook worden gebruikt als bodemverbeteraar in bestaande  of nieuw aan te leggen tuinen . Het is zeer geschikt om veilig te worden toegepast bij het kweken van groenten, kruiden en klein-fruitsoorten in de kas, tuin, op het balkon of terras. Voor gebruik  de inhoud van de zak goed los maken.

Verwerking:

1. Maak de kluit goed vochtig en klop de plant uit de pot. Verwijder de losse grond.
2. Gebruik alleen schone potten. De nieuwe pot schoonmaken en een poosje in het water zetten
3. Het is aan te bevelen om voor een betere drainage een laag Hydrokorrels onder in de pot aan te brengen.
4. Leg een scherf op het bodemgat, strooi een laagje potgrond in de pot en zet de plant hierop. Vul de rand bij en doe ook wat grond op de kluit. Druk het geheel licht aan. Langs de rand stevig aandrukken. Geef water naar behoefte. 
Deze potgrond kan het hele jaar gebruikt worden rekening houdend met de specifieke eigenschappen van de plant. Zorg er voor dat kluit en de grond in de pot nooit helemaal uitdrogen. Uitgedroogde Potgrond neemt moeilijk water op.


Verpakking: 40 liter.


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »