• Prunus laurocerasus 'Novita'
  • Prunus laurocerasus 'Novita'
  • Prunus laurocerasus 'Novita'
  • Prunus laurocerasus 'Novita'

Prunus laurocerasus 'Novita'

Prunus laurocerasus 'Novita', laurierkers, haagplant.
Artikelnummer:
12118
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€4,59
Incl. btw

Prunus laurocerasus Novita of Laurierkers Novita is een groenblijvende heester met mooi glanzend donkergroen blad, witte bloemen in aren en zwarte bessen.Deze snelgroeiende heester is één van de Prunussen die het meest winterhard is en weinig bevattelijk voor ziekten.Deze groenblijvende plant, die tot 3 m hoog kan worden, is uitermate goed geschikt om er een hoge, vrij brede haag mee te maken, maar hij kan ook goed solitair in de border staan.

Deze bloeiende heester is gemakkelijk, hij kan in zon, maar ook halfschaduw en schaduw is goed. Hij staat het liefst wel wat beschut voor harde wind, aangezien hij iets vorstgevoelig is.Zorg zeker de eerste tijd na het planten voor een voldoende vochtige grond.

Prunus laurocerasus Novita bloeit in april/mei met witte bloemen in aren (afhankelijk van snoei). In het najaar komen er zwarte bessen aan de heester, die giftig zijn voor de mens, maar waar vogels dol op zijn.Het mooie glanzende donkergroene blad is groot, leerachtig en eivormig. In de winter behoud de heester zijn blad.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »