• Prunus Rosea Plena
  • Prunus Rosea Plena

Prunus Rosea Plena

Prunus Rosea Plena op stam
Artikelnummer:
13752
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€22,94
Incl. btw

Stamhoogte: 80cm
Potmaat: C5

De Prunus, een schitterende voorjaarsbloeier die uw tuin zal verfraaien met roze bloemen. De Prunus bloeit gedurende ongeveer 2 maanden in het voorjaar, meestal in april en mei. De Prunus is de ideale boom voor de kleinere tuin. De Prunus wordt namelijk niet hoger dan 4 meter en bereikt die lengte vaak pas na vele jaren. De vorm van de prunus groeit strak opgaand en pas na enkele jaren zal deze lichtjes gaan doorzakken. Hierdoor neemt de Prunus slechts beperkt ruimte in. De Prunus wordt ook vaak in parken aangeplant door haar opgaande vorm en de schitterende bloesems.

De Prunus is een winterharde boom met ruime bloesems die vooral in april en mei worden getoond. De bloemen zijn lichtgeurend en kunnen een kleine tuin voorzien van een heerlijke geur. Het aanplanten is eenvoudig. De prunus doet het namelijk uitstekend in zowel de volle zon als de halfschaduw. Volledige schaduw dient u te vermijden omdat de boom daardoor te beperkt wordt in haar groei en bloei.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »