• Prunus Ser. Royal Burgundy
  • Prunus Ser. Royal Burgundy
  • Prunus Ser. Royal Burgundy
  • Prunus Ser. Royal Burgundy
  • Prunus Ser. Royal Burgundy

Prunus Ser. Royal Burgundy

Prunus Ser. Royal Burgundy
Artikelnummer:
13790
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€20,64
Incl. btw

Stamhoogte: 60cm / 80cm / 110cm

De Prunus serrulata 'Royal Burgundy' is een kleine waaiervormige sierboom met een maximale hoogte van 8 meter. Doordat de takken in de loop der jaren iets kunnen gaan doorhangen, kan deze boom een maximale breedte krijgen van 1,5 meter. Het is een mooie volle boom die in de zonnige dagen voor een ideale schaduwplek zorgen en geschikt voor de grote en kleine tuin.
De 'Royal Burgundy' is een blikvanger vanwege de kleuren die mooi afteken tegen het groen van andere planten. De schors van de boom is grijsbruin en glad en vanaf april tot begin mei bloeien de bloemen uitbundig. Ze zitten in een donkerroze knop en zullen lichtroze bloeien met een lichte geur. Tegelijkertijd met de bloemen zullen de bladeren uitlopen in een bronsgroene kleur en na verloop van tijd in purperrood kleuren. In de herfst kun je genieten van een oranjerode herfstkleur. Een opvallende boom in jouw achtertuin met al deze kleurtinten van april tot ver in de herfst. De boom is winterhard dus het volgende jaar kun je weer genieten van de 'Royal Burgundy'.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »