• Rosa 'Max Graf'

Rosa 'Max Graf'

Rosa 'Max Graf', botanische roos, bodembedekkend, geurend.
Artikelnummer:
11110
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Reviews:
€5,74
Incl. btw

Naam plant: Rosa 'Max Graf'
Hoogte bij aflevering: 25cm
Potmaat: C3
Bloeiperiode: Voorjaar
Plantlocatie: Zon/Half schaduw
Type grond: Goede tuingrond
Winterhard: -20 graden
Snoeien: Najaar
Voorraad:

100+

Beschrijving:

De bloemen zijn middelgroot, eenvoudig stralend roze en goudgeel in het midden. Het is een sterke en winterharde plant. Het heeft een lage kruipende groei met tot zo´n 3 m lange uitlopers. Het is een ideale bodembedekkende roos voor extreme toestanden en tolereerd ook voedingsarme bodem. De plant heeft vele stekels.


Om de bloeitijd en de gezondheid van de rozen te waarborgen, is het belangrijk dat de rozen in een humus-, voedingsrijke grond staan. Ook is een afgewogen e nregelmatige bemesting cruciaal voor een goede groei.Deze sierstruikrozen zijn zonaanbidders en staan daarom het liefst op een zonnige, warme en luchtige plaats in de tuin. Gloeiende hitte met een open plek op het zuiden wordt vaak slecht verdragen en bevorderd de uitbreiding van Spint. Stansplaatsen met weinig wind en nauwe ruimtes zijn ongeschikt en zorgen voor schimmelziektes en zo ook voor bladluizen. 

Wij verkopen uitsluitend A- kwaliteit tuinplanten die direct bij de kweker uitgezocht worden. Hierbij letten wij op de volgende zaken:    
• De omvang  van de plant    
• De groeistructuur    
• De gezondheid van de plant    
• De kweekcondities        

"Wij overtreffen verwachtingen"

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »