Over Boskoops.nl

Wij hebben momenteel een wintersluiting en starten weer in week 9 (februari 2020).

Boskoops.nl staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in uitsluitend tuinplanten en voorzien zowel particulieren als hoveniers in geheel Nederland. De tuinplanten worden na uw bestelling verzameld bij gespecialiseerde en gecertificeerde kwekerijen in Boskoop. Hierdoor zorgen wij dat u uitsluitend tuinplanten ontvangt van de beste kwaliteit.

 

Bezorgdienst

Nagenoeg alle bestellingen worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst met eigen chauffeurs. De bezorgdienst rijdt hoofdzakelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag. Hierbij worden aan de hand van de bestellingen verschillende routes uitgezet door het gehele land.

U hoeft niet thuis te zijn bij aflevering. U kunt in het opmerkingen veld aangeven wanneer en waar u de planten het liefst wilt laten neerzetten.

Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden verzamelen wij verse tuinplanten direct van de kweker. Wij hebben een aantal dagen nodig om uit te kunnen leveren.

Bestellingen geplaatst voor maandag worden nog dezelfde week aan huis bezorgd. Bestellingen geplaatst na zondag zullen de week erop worden bezorgd. Levertijd kan langer dan 5 werkdagen zijn indien u besteld op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.


Kwaliteit en garantie

 

Boskoops.nl is gevestigd in het middelpunt van meer dan 1000 verschillende kwekers die al decennia lang wereldwijd hun planten afzetten. Boskoop staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit en continue ontwikkeling. Wij sluiten ons aan op deze vooruitstrevende bedrijfsvoering.

Boskoops.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het online verkopen van tuinplanten. Hierdoor hebben wij goede relaties opgebouwd met kwekers die ons continu voorzien van de beste tuinplanten. Wij geven dan ook groei garantie op de tuinplanten zodat u onbezorgd de tuinplanten kunt aanschaffen.  

Wij proberen te allen tijde uw verwachtingen te overtreffen maar vragen u wel aandacht voor het volgende. Tuinplanten bloeien niet het gehele jaar, houden niet allemaal blad in de winter en kunnen nog in het vroege voorjaar korter zijn doordat ze zijn terug geknipt. Dit alles zorgt uiteindelijk wel voor een prachtig resultaat.

Het kan onverhoopt gebeuren dat de bestelde planten niet passen in uw tuin en/of niet voldoen aan uw verwachtingen. Maakt u zich geen zorgen, wij zullen dan zo snel mogelijk voor een oplossing zorgen. Mocht dat niet lukken kunt u altijd binnen 30 dagen de koop ongedaan maken.

 

Doordeweeks kunt u alleen op afspraak langskomen.

 

Bedrijf

 

Inkoop:
Freek

John

Edo

Planning:

Patrick

Administratie:    

Celine

Bezorging:

Dennis          

Jan

Patricia

Bulent

Gerard

Jeroen

                                               

Bedrijfsgegevens:

Boskoops.nl

Zijde 193 (10 meter vanaf de rotonde)

2771 WS Boskoop

Tel: 0172 - 263 065                 
 

Email: [email protected]

 

KVK: 27373535

BTW: 183132658.B.04

BANK: NL60 RABO 0144412381 

                                                                                                                                 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »