HEIDE

Erica Wit

De Erica is een laag blijvende dopheide. De Erica kan 20cm hoog worden. Het blad is donkergroen en in de winter bloeit de plant met witte bloemen. De Erica is winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke toevoeging op uw wintertuin.

Erica Rose

De Erica is een laag blijvende dopheide. De Erica kan 20cm hoog worden. Het blad is donkergroen en in de winter bloeit de plant met roze bloemen. De Erica is winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke toevoeging op uw wintertuin.

Erica Rood

De Erica is een laag blijvende dopheide. De Erica kan 20cm hoog worden. Het blad is donkergroen en in de winter bloeit de plant met rode bloemen. De Erica is winterhard en groenblijvend en daardoor een kleurrijke toevoeging op uw wintertuin.

Heide kopen doet u bij Tuincentrum Boskoops.nl Wij verkopen zowel zomerheide als winterheide. De Erica en Calluna zijn afwisselend te koop in onze webwinkel. Wij verkopen deze in verschillende maten en kleuren.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »