• Washingtonia

Washingtonia

Algemeen: De Washingtonia robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexicoen wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm is vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. De Washingt
Levertijd:
Binnen 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€9,14
Incl. btw

Potmaat C3

Hoogte 50cm excl pot

Algemeen: De Washingtonia robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexicoen wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm is vernoemd naar de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. De Washingtonia robusta is een snelle groeier en kan tot 15 meter hoog worden.

Verzorging: De Washingtonia heeft een zonnige standplaats nodig, dit kan zowel binnen als buiten zijn. Bij een te kleine pot zal de palm gelig worden en langzaam dood gaan. Tijdens een droog voorjaar en/of warme, droge zomers elke dag water geven. Zet de palm na aanschaf niet direct in de volle zon. Eens per jaar de palm bijmesten met geconcentreerde plantvoeding. De bruine punten mogen afgeknipt worden, en het oudste, bruine blad zo dicht mogelijk bij de stam afknippen.

Winter: De Washingtonia robusta is winterhard tot -5°C. Daarom is het verstandig om deze palm in een grote kuip te zetten zodat hij ’s winters beschut weggezet kan worden. Zorg dat de Washingtonia ook ’s winters voldoende licht en water krijgt. De pot dient ook geheel ingepakt te worden met een beschermhoes. Zorg ervoor dat de overwinteringsruimte goed geventileerd wordt zodat de palm geen schimmel oploopt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »